نی‌ نی سایت

21 ایده غذای ساده و فوری برای روزهای شلوغ (با الهام از نی نی سایت!)

همه ما مادرها (و پدرها!) روزهایی رو تجربه می‌کنیم که وقت کافی برای آشپزی نداریم، اما دلمون می‌خواد یه غذای خونگی و مقوی برای خانواده‌مون آماده کنیم. این لیست با الهام از تجربه‌های مامان‌های با سلیقه در نی نی سایت، یه مجموعه از غذاهای ساده و فوریه که می‌تونه توی این روزها حسابی به کارتون بیاد:

این لیست شامل غذاهایی هست که به مواد اولیه کمی احتیاج دارند، سریع آماده میشن و معمولا بچه ها هم دوست دارند:

  • ✔️املت گوجه فرنگی
  • ✔️نیمرو با نون تست
  • ✔️سیب زمینی سرخ کرده (در فر هم میشه!)
  • ✔️ماکارونی ساده با سس گوجه
  • ✔️عدسی
  • ✔️خوراک لوبیا با نون
  • ✔️اشکنه
  • ✔️کوکو سیب زمینی
  • ✔️کوکو سبزی
  • ✔️کتلت (با سیب زمینی پخته هم میشه!)
  • ✔️تن ماهی با نون و خیارشور
  • ✔️سالاد الویه
  • ✔️املت اسفناج
  • ✔️املت قارچ
  • ✔️سوپ جو (با جو پرک هم میشه!)
  • ✔️آش رشته (اگه رشته و حبوبات پخته داشته باشید!)
  • ✔️کشک بادمجان (بادمجون کبابی فریزر عالیه!)
  • ✔️سوسیس تخم مرغ
  • ✔️ماست و خیار
  • ✔️نون و پنیر و گردو
  • ✔️پنکیک (هم شیرین هم نمکی!)

امیدوارم این لیست بهتون کمک کنه تا توی روزهای شلوغ، یه غذای سریع و خوشمزه برای خانواده‌تون آماده کنید.

نوش جان!




۲۱ <a href="/%d8%ba%d8%b0%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%a7%d8%af%d9%87-%d9%88-%d8%a8%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%ae%d9%84%d8%a7%d8%b5%d9%87-%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%d9%86%db%8c-%d9%86-2/" target="_blank">غذای ساده</a> و فوری به روایت نی نی سایتی‌ها!

۲۱ غذای ساده و فوری به روایت نی نی سایتی‌ها!

۱. املت گوجه فرنگی

ساده‌ترین و سریع‌ترین گزینه! گوجه‌فرنگی خرد شده، تخم‌مرغ، نمک و فلفل. بعضی‌ها یکم پیاز هم تفت میدن!عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کندتو نی نی سایت خیلیا گفتن یکم رب گوجه‌فرنگی هم اضافه میکنن خوشمزه‌تر میشه. یه نکته هم این بود که گوجه‌ها رو خیلی ریز خرد نکنید تا طعمش بیشتر حس بشه. اگه عجله دارید، یه املت سریع و خوشمزه نجات‌بخشتونه. برای تنوع میتونید یکم قارچ هم تفت بدید و بهش اضافه کنید. بعضی‌ها هم املت رو با سیب زمینی نگینی درست میکنن که سیرکننده‌تر باشه. اگه دوست دارید یه طعم متفاوت داشته باشه، یه کم پودر آویشن بهش اضافه کنید.

۲. نیمرو

از املت هم سریع‌تر! فقط یه تخم‌مرغ و یه تابه میخواد. یه سری از مامانا میگفتن برای بچه‌ها نیمرو رو تو روغن زیتون درست میکنن. بعضی‌ها هم نیمرو رو با کره درست میکنن که خیلی خوش عطر میشه. میتونید زرده و سفیده رو جدا هم بزنید و بعد سرخ کنید تا پفکی بشه. برای طعم‌دار کردنش میتونید از نمک، فلفل، یا پاپریکا استفاده کنید. یه نکته مهم هم اینه که زیاد نپزیدش تا سفت نشه. با یه لیوان شیر یا آبمیوه، یه صبحونه یا عصرونه کامل میشه.

۳. سیب زمینی سرخ کرده

عشق بچه‌ها و بزرگترا! سیب زمینی رو خلالی کنید و سرخ کنید. برای اینکه تردتر بشه، قبل از سرخ کردن چند دقیقه تو آب سرد بذارید. بعضیا میگن اگه قبل از سرخ کردن بهش نشاسته ذرت بزنید، خیلی کریسپی میشه. بعد از سرخ کردن، نمک و فلفل بزنید و با سس نوش جان کنید. میتونید سیب زمینی رو با ادویه‌های مختلف مثل پودر سیر یا پودر پاپریکا هم طعم‌دار کنید. یه ایده دیگه هم اینه که سیب زمینی رو تو فر بپزید تا روغن کمتری مصرف بشه. برای یه غذای کاملتر، میتونید سیب زمینی سرخ کرده رو با سوسیس یا کالباس هم سرو کنید.

۴. ماکارونی ساده

ماکارونی رو آبکش کنید و با سس گوجه‌فرنگی آماده یا رب گوجه‌فرنگی تفت داده شده مخلوط کنید. برای اینکه خوشمزه‌تر بشه، میتونید یکم پیاز داغ و گوشت چرخ کرده هم بهش اضافه کنید. بعضی‌ها از فلفل دلمه‌ای و قارچ هم تو ماکارونی استفاده میکنن. اگه وقت ندارید، میتونید از سوسیس خرد شده هم استفاده کنید. یه کم پنیر پارمزان رنده شده هم روش بپاشید خیلی خوشمزه میشه. برای یه غذای گیاهی میتونید از سویا به جای گوشت استفاده کنید. یه نکته مهم اینه که ماکارونی رو زیاد نپزید تا خمیر نشه.

۵. عدسی

عدس رو بپزید و با پیاز داغ و ادویه طعم‌دار کنید. میتونید یکم سیب زمینی نگینی هم بهش اضافه کنید تا غلیظ‌تر بشه. بعضی‌ها به عدسی سیر هم اضافه میکنن که خیلی خوشمزه میشه. برای اینکه عدسی زودتر بپزه، میتونید از زودپز استفاده کنید. یه کم آبلیمو هم بهش بزنید تا طعمش ملس بشه. با نون سنگک تازه خیلی میچسبه!برای یه غذای کاملتر، میتونید یکم گوشت چرخ کرده هم بهش اضافه کنید.

۶. تن ماهی با نان

تن ماهی رو با چنگال خرد کنید و با نون میل کنید. میتونید یکم پیازچه یا جعفری خرد شده هم بهش اضافه کنید. بعضی‌ها تن ماهی رو با خیارشور و گوجه‌فرنگی هم میخورن. برای اینکه خوشمزه‌تر بشه، میتونید یکم سس مایونز هم بهش اضافه کنید. یه نکته مهم اینه که قبل از مصرف تن ماهی، حتماً ۲۰ دقیقه بجوشونیدش. میتونید تن ماهی رو با آبلیمو هم طعم‌دار کنید. با یه لیوان نوشابه خنک خیلی میچسبه!

۷. تخم مرغ آب پز

تخم مرغ رو بپزید و با نمک و فلفل میل کنید. میتونید تخم مرغ رو رنده کنید و با خیارشور و سس مایونز مخلوط کنید. بعضی‌ها تخم مرغ آب پز رو با گوجه‌فرنگی و کاهو هم میخورن. برای اینکه پوست تخم مرغ راحت‌تر جدا بشه، بعد از پختن تو آب سرد بذاریدش. میتونید تخم مرغ رو با ادویه‌های مختلف مثل پودر پاپریکا هم طعم‌دار کنید. با یه لیوان شیر یا آبمیوه، یه صبحونه یا عصرونه کامل میشه. یه نکته مهم اینه که زیاد نپزیدش تا زرده‌ش سفت نشه.

۸. ساندویچ پنیر و خیار

نان رو با پنیر و خیار پر کنید. میتونید یکم گوجه‌فرنگی و کاهو هم بهش اضافه کنید. بعضی‌ها ساندویچ پنیر و خیار رو با گردو هم میخورن. برای اینکه خوشمزه‌تر بشه، میتونید از پنیر خامه‌ای یا پنیر فتا استفاده کنید. میتونید ساندویچ رو با سبزیجات معطر مثل ریحان و نعناع هم طعم‌دار کنید. با یه لیوان آبمیوه طبیعی خیلی میچسبه!برای تنوع میتونید از نان تست هم استفاده کنید و ساندویچ رو تست کنید.

۹. آش رشته فوری

آش رشته‌های آماده رو بگیرید و فقط گرمش کنید!میتونید یکم پیاز داغ و نعناع داغ بهش اضافه کنید. بعضی‌ها کشک هم به آش رشته اضافه میکنن. اگه دوست دارید میتونید یکم سبزی آش خرد شده هم بهش اضافه کنید. برای اینکه خوشمزه‌تر بشه، میتونید از سیر داغ هم استفاده کنید. یه کم فلفل هم بهش بزنید تا طعمش تند بشه. با یه نون سنگک داغ خیلی میچسبه!

۱۰. سوپ جو آماده

مثل آش رشته، سوپ جو آماده هم یه گزینه فوریه. میتونید یکم مرغ پخته شده ریش ریش شده بهش اضافه کنید. بعضی‌ها قارچ خرد شده هم به سوپ جو اضافه میکنن. اگه دوست دارید میتونید یکم جعفری خرد شده هم بهش اضافه کنید. برای اینکه خوشمزه‌تر بشه، میتونید یکم خامه هم بهش اضافه کنید. یه کم آبلیمو هم بهش بزنید تا طعمش ملس بشه. با یه نون تست کره مالیده شده خیلی میچسبه!

نوشته های مشابه

۱۱. پوره سیب زمینی

سیب زمینی رو بپزید و له کنید، بعد با کره و شیر مخلوط کنید. میتونید یکم نمک و فلفل هم بهش اضافه کنید. بعضی‌ها سیر هم به پوره سیب زمینی اضافه میکنن. برای اینکه خوشمزه‌تر بشه، میتونید از خامه هم استفاده کنید. میتونید پوره سیب زمینی رو با سبزیجات معطر مثل پیازچه هم طعم‌دار کنید. برای یه غذای کاملتر، میتونید پوره سیب زمینی رو با مرغ یا گوشت هم سرو کنید. یه نکته مهم اینه که سیب زمینی رو تا داغه له کنید تا گلوله گلوله نشه.

۱۲. سالاد الویه

سالاد الویه آماده هم یه گزینه خوب برای وقتیه که وقت ندارید. میتونید خودتون هم درست کنید: سیب زمینی و تخم مرغ پخته، خیارشور، مرغ یا کالباس خرد شده و سس مایونز. بعضی‌ها نخود فرنگی هم به سالاد الویه اضافه میکنن. اگه دوست دارید میتونید یکم هویج رنده شده هم بهش اضافه کنید. برای اینکه خوشمزه‌تر بشه، میتونید از آبلیمو هم استفاده کنید. با یه نون باگت تازه خیلی میچسبه!برای یه غذای سبک میتونید سالاد الویه رو روی نون تست سرو کنید.

۱۳. کورن فلکس با شیر

ساده‌ترین و سریع‌ترین صبحونه یا میان‌وعده!فقط کافیه کورن فلکس رو با شیر مخلوط کنید. میتونید یکم میوه خرد شده هم بهش اضافه کنید. بعضی‌ها عسل یا شکر هم به کورن فلکس اضافه میکنن. با یه لیوان آبمیوه هم خیلی میچسبه!

۱۴. نودل فوری

نودل‌های فوری خیلی سریع آماده میشن. فقط کافیه آب جوش بهش اضافه کنید و صبر کنید تا نرم بشه. میتونید یکم سبزیجات خرد شده هم بهش اضافه کنید. بعضی‌ها تخم مرغ هم به نودل اضافه میکنن. اگه دوست دارید میتونید از ادویه‌های مختلف برای طعم‌دار کردنش استفاده کنید. یه کم آبلیمو هم بهش بزنید تا طعمش ملس بشه. فقط حواستون باشه که نمکش زیاده!

۱۵. املت قارچ

قارچ رو تفت بدید و با تخم مرغ مخلوط کنید و املت درست کنید. میتونید یکم پیاز داغ هم بهش اضافه کنید. بعضی‌ها فلفل دلمه‌ای هم به املت قارچ اضافه میکنن. اگه دوست دارید میتونید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید. برای اینکه خوشمزه‌تر بشه، میتونید از آویشن هم استفاده کنید. با یه نون تست کره مالیده شده خیلی میچسبه!یه کم گوجه‌فرنگی خرد شده هم کنارش بذارید.

۱۶. ماست و خیار

ماست رو با خیار رنده شده مخلوط کنید. میتونید یکم نعناع خشک هم بهش اضافه کنید. بعضی‌ها سیر رنده شده هم به ماست و خیار اضافه میکنن. اگه دوست دارید میتونید از گردو خرد شده هم استفاده کنید. برای اینکه خوشمزه‌تر بشه، میتونید از کشمش هم استفاده کنید. با یه نون بربری تازه خیلی میچسبه!یه کم شوید خرد شده هم طعمش رو بهتر میکنه.

۱۷. سالاد شیرازی

گوجه‌فرنگی، خیار و پیاز رو ریز خرد کنید و با آبلیمو و نعناع خشک مخلوط کنید. میتونید یکم فلفل هم بهش اضافه کنید. بعضی‌ها جعفری خرد شده هم به سالاد شیرازی اضافه میکنن. اگه دوست دارید میتونید از آبغوره هم استفاده کنید. برای اینکه خوشمزه‌تر بشه، میتونید از روغن زیتون هم استفاده کنید. با یه غذای کبابی خیلی میچسبه!یه کم آب نارنج هم طعمش رو متفاوت میکنه.

۱۸. ساندویچ مرغ سرد

مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید و با سس مایونز و خیارشور خرد شده مخلوط کنید و داخل نون بذارید. میتونید یکم کاهو و گوجه‌فرنگی هم بهش اضافه کنید. بعضی‌ها ذرت هم به ساندویچ مرغ سرد اضافه میکنن. اگه دوست دارید میتونید از پنیر ورقه‌ای هم استفاده کنید. برای اینکه خوشمزه‌تر بشه، میتونید از ادویه کاری هم استفاده کنید. با یه چیپس خیلی میچسبه!یه کم پیازچه خرد شده هم طعمش رو بهتر میکنه.

۱۹. دال عدس

دال عدس رو بپزید و با پیاز داغ و ادویه طعم‌دار کنید. میتونید یکم سیب زمینی نگینی هم بهش اضافه کنید تا غلیظ‌تر بشه. بعضی‌ها به دال عدس سیر هم اضافه میکنن که خیلی خوشمزه میشه. برای اینکه دال عدس زودتر بپزه، میتونید از زودپز استفاده کنید. یه کم آبلیمو هم بهش بزنید تا طعمش ملس بشه. با نون سنگک تازه خیلی میچسبه!برای یه غذای کاملتر، میتونید یکم گوشت چرخ کرده هم بهش اضافه کنید.

۲۰. عدس پلو فوری (با عدس پخته شده)

عدس پخته شده رو با برنج آبکش شده مخلوط کنید و دم بذارید. میتونید یکم کشمش و خرما هم بهش اضافه کنید. بعضی‌ها گوشت چرخ کرده تفت داده شده هم به عدس پلو اضافه میکنن. اگه دوست دارید میتونید از پیاز داغ هم استفاده کنید. برای اینکه خوشمزه‌تر بشه، میتونید از زیره هم استفاده کنید. با ماست خیلی میچسبه!یه کم گردو خرد شده هم طعمش رو بهتر میکنه.

۲۱. کوکو سیب زمینی

سیب زمینی رنده شده رو با تخم مرغ و پیاز رنده شده مخلوط کنید و سرخ کنید. میتونید یکم سبزی معطر خرد شده هم بهش اضافه کنید. بعضی‌ها آرد هم به کوکو سیب زمینی اضافه میکنن. اگه دوست دارید میتونید از زرشک هم استفاده کنید. برای اینکه خوشمزه‌تر بشه، میتونید از ادویه‌های مختلف هم استفاده کنید. با نون و خیارشور خیلی میچسبه!یه کم سس قرمز هم کنارش بذارید.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. یکی از اشتباهاتی که ممکن است در تهیه املت گوجه فرنگی مرتکب بشوید این است که گوجه ها را خیلی ریز خرد کنید. وقتی تکه های گوجه درشت تر باشند طعمش بهتر حس می شود. من قبلا این اشتباه را کردم و املتم طعم آبکی و بی مزه ای پیدا کرد.

    در مورد نیمرو خیلی ها تخم مرغ را زیاد می پزند تا جایی که زرده سفت می شود. بهتر است شعله را کم کنید و زرده را کمی نرم نگه دارید. آخرین باری که نیمرو درست کردم دیدم اگر دو سه دقیقه قبل از برداشتن از روی گاز درش را بگذارم، خودش با حرارت باقی مانده می پزد.

    سیب زمینی سرخ کرده اگر با روغن داغ سرخ نشود روغن زیادی جذب می کند. باید وقتی روغن داغ شد سیب زمینی را داخلش بریزید. یک بار سیب زمینی ها را زودتر در روغن انداختم و نتیجه سیب زمینی های نرم و روغنی شد.

    در آشپزی سریع نباید کیفیت را فدای سرعت کرد. مثلا ماکارونی ساده هم اگر ادویه و سبزیجات تازه داشته باشد طعم بهتری می گیرد. یادم هست یک بار به خاطر عجله فقط ماکارونی را با رب خالی مخلوط کردم و کسی از طعمش راضی نبود.

پاسخ دادن به Raha لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا